Kanadai Nagydíj

Szabadedzés élőben az NSO-n. 2129 Kiváló futama volt eddig de most a technika ment tönkre alatta.


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet.

. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. Előtte Bottas halad. Ferrari A kanadai nagydíj volt a 2019-es Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2019.

Leclerc-t megbüntették Kanadában biztosan nem szerez pole-t hivatalos. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született.

Az összetettben is élen álló 24 éves. Verstappennek csapattársával Sergio Perezzel sem kellett. Price XPB Images.

Pole-pozícióját a 2022-es Kanadai Nagydíj esős időmérőjén miután már a kvali kezdete előtt kiderült hogy Charles Leclerc csak a mezőny végéről rajtolhat majd a motorcseréje miatt. 4 hours ago1931 - F1. A VSC-fázis alatt Verstappent kihozták az élről.

Szabadedzés - F1FutamokEu 1993 - 2000. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2. Azt még nem lehet tudni hogy az időmérő szempontjából ez mennyire lesz releváns de az biztos hogy a pilóták legfontosabb feladata az lesz hogy ne törjék össze az autót a.

Pole pozícióját szerezte a 150. 2131 Éppencsak visszaért Hamilton elé a Ferrari. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét.

Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet.

Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben. 13 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen.

2132 Leclerc már hetedik Bottas mellett ment el. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés az időmérőről A nedves pályán rendezett Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót míg az Alpine-pilóta Fernando Alonso és a Mercedes versenyzője Lewis Hamilton is remekül teljesített. Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. Még senki sem szólt hozzá.

Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben. Között rendeztek meg a.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. 1 day agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 1 day agoA Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése élőben.

A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. Legyen Ön az első.

1 day ago1833 - F1. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. 15 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás.

A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd. A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. Aztán 1969-ben és 1971-től 1977-ig.

Minden jel arra mutat hogy esőben fogják megrendezni a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését. 60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön. 2131 Sainz is a bokszban Verstappen ezzel újra az élen.

A 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral. Kiváló futama van Guanyu Zhounak aki a nyolcadik az Alfa Romeóval és már Mick Schumacher van a célkeresztjében.

Egyre rosszabb Hamilton szerint katasztrófa az idei Mercedes. F1-es versenyére Max Verstappen. Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint.

4 hours agoMax Verstappen rivális nélkül kezdheti az élről a Kanadai Nagydíjat - Sergio Pérez csak a középmezőnyből míg Charles Leclerc a rajtrács végéről kezdi a versenyt. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését.

Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

6 hours agoKanadai Nagydíj rajtrács. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően.

A mentés után újraindult a futam a sorrend Sainz Alonso Verstappen Russell Ocon és Hamilton az első hat helyen. Szabadedzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

A Red Bull címvédője idén mindössze második alkalommal kezdi a futamot a mezőny éléről csapata pedig 2013 óta először teszi ezt Montrealban. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton. 1 hour agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam.

A Kanadai Nagydíj kvalifikációja igazán eseménydús volt ugyanis az idei szezon legnagyobb pole-menője Charles Leclerc már az időmérő előtt kiszállt az első rajtkockáért vívott harcból hiszen a Ferrari kicserélte a monacói pilóta motorját így csak. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. 3 hours ago2022 Forma-1 Kanadai.

2133 A monacói azonban még nem járt a bokszban. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. Max Verstappennél a második kanadai edzésen sem volt gyorsabb.

A második rajtkockát a. 2129 VSC Russell a bokszban. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

Saturday June 18 2022. Szabadedzés élőben az NSO-n. Perez magabiztos Kanada előtt.

Fernando Alonso 2012 után indulhat újra az első sorból.


Pin En Motorsport


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Pin On Forma 1 2016


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


F1 Formule 1


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Nelson Piquet Sr Snaplap Nelson Piquet Classic Racing Cars Racing


Nelson Piquet Sr Snaplap Nelson Piquet Classic Racing Cars Racing


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


Pin On Formula 1 Racers


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Gilles Villeneuve Ferrari 312t2 Mosport Park 1977 Racing Ferrari Race Cars


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel